Ingrediënten (1 persoon):
1 zakje PS. food & lifestyle Penne
40-50 g tonijn uit blik (op water)
20 g basilicum
20 g platte peterselie
1 ansjovisfilet (25 g)
1 el kappertjes
1 el mosterd
1 el citroensap
2 el olijfolie
Bereidingswijze:
Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de basilicum, platte peterselie, kappertjes, ansjovis, mosterd, olijfolie, 1 el citroensap bij elkaar en hak dit fijn met een staafmixer of keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tonijn af en meng met de salsa verde. Meng de tonijn met salsa verde door de penne. Voeg eventueel nog wat extra citroensap en zout en peper toe.
Tip: Vul aan met groente naar keuze.
Voedingswaarde:
Energie 417 Kcal
Vet 25,8 g
Koolhydraten 7,7 g
Eiwitten 36,9 g
Geschikt voor het PS. food & lifestyle programma fase 1A en 1B