Ingrediënten
1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
40-50 g garnalen
50 g cherrytomaatjes
50 g courgette
½ teentje knoflook
1 ½ el olijfolie
Snufje chilivlokken
Peper
Zout
Bereiding
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook, snijd de courgette in stukjes en de cherrytomaatjes in partjes. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan. Fruit de knoflook en bak de garnalen tot deze gaar zijn. Haal uit de pan. Voeg de overige olijfolie toe en bak de courgette circa 4-5 minuten. Voeg de laatste minuut de cherrytomaatjes toe en breng op smaak met chilivlokken, peper en zout. Schep de garnalen door het mengsel en verhit nog even goed door. Meng de spaghetti met de garnalen en groenten.
Voedingswaarde per persoon
Energie 357 Kcal
Vet 17,8 g
Koolhydraten 12,3 g
Vezels 24,3 g
Eiwitten 24,6 g
Geschikt voor het PS. food & lifestyle programma fase 1a