Spaghetti met knoflookgarnalen en courgette

Gepubliceerd op 19 juli 2023 om 15:36

Ingrediënten

1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti

40-50 g garnalen

50 g cherrytomaatjes

50 g courgette

½ teentje knoflook

1 ½ el olijfolie

Snufje chilivlokken

Peper

Zout

 

Bereiding

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook, snijd de courgette in stukjes en de cherrytomaatjes in partjes. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan. Fruit de knoflook en bak de garnalen tot deze gaar zijn. Haal uit de pan. Voeg de overige olijfolie toe en bak de courgette circa 4-5 minuten. Voeg de laatste minuut de cherrytomaatjes toe en breng op smaak met chilivlokken, peper en zout. Schep de garnalen door het mengsel en verhit nog even goed door. Meng de spaghetti met de garnalen en groenten.

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 357 Kcal

Vet 17,8 g

Koolhydraten 12,3 g

Vezels 24,3 g

Eiwitten 24,6 g

 

Geschikt voor het PS. food & lifestyle programma fase 1a