Ingrediënten (1 persoon):
150-200 g garnalen
50 g courgette
100 g tomaat
½ avocado
1 el olijfolie
Peper
Zout
Snuf oregano
Extra
- Spiraalsnijder
Bereiding:
Vul een waterkoker en zet deze aan. Snijd de tomaten in kwarten en de avocado in plakjes. Maak met behulp van de spiraalsnijder courgetti van de courgette. Leg de courgetti in een vergiet en giet het kokende water eroverheen. Verhit een grillpan en bestrijk de tomaat en garnalen met de olijfolie. Breng op smaak met oregano en peper en zout en gril de tomaten en garnalen circa 5 minuten. Schep de courgetti in een diep bord en verdeel hier de tomaat, avocado en garnalen overheen. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met 1 el geroosterde pijnboompitten.
Voedingswaarde (per portie):
Energie 354 Kcal
Vet 21,7 g
Koolhydraten 5,4 g
Vezels 4,0 g
Eiwitten 32,4 g
Geschikt voor het PS. food & lifestyle programma fase 1A en 1B