Ingrediënten:
1 PowerSlim wrap
0,5 el PowerSlim knoflook-kruidendressing
40 g garnalen
50 g witte kool, fijngesneden
50 g rode kool, fijngesneden
0,5 teentje knoflook, geperst
0,5 el olijfolie
Paar blaadjes koriander
Paar druppels limoensap
Snufje paprikapoeder
Snufje zout
Bereidingswijze:
Dep de garnalen droog en meng ze met de olie, knoflook, paprikapoeder, zout en het limoensap. Laat de garnalen, afgedekt in de koelkast, minimaal 10 minuten marineren. Meng ondertussen de witte en de rode kool met de knoflook-kruidendressing en zet even apart. Laat een grillpan goed heet worden en gril de garnalen in circa 4 minuten gaar. Keer ze regelmatig om. Beleg de wrap met de koolsla, de gegrilde garnalen en maak af met de verse koriander.
Eet smakelijk!
Geschikt voor PowerSlim fase 1A en 1B