Ingrediënten (1 persoon):
50 g aubergine in dunne plakjes gesneden
50 g cherrytomaten in vieren gesneden
3 tl geitenkaas
2 takjes verse basilicum, fijngehakt
2 takjes verse peterselie, fijngehakt
1 teentje knoflook, geperst
1 el olijfolie
Zout
Peper
Bereidingswijze:
Verwarm de grill van de oven voor. Bestrijk de plakjes aubergine met olie. Breng op smaak met zout, peper en knoflook. Gril ze aan beide kanten circa 15-20 minuten en laat ze vervolgens uitlekken op een keukenpapiertje. Verkruimel de geitenkaas en verdeel dit samen met de gesneden cherrytomaten over de aubergines. Garneer met verse kruiden. Let op: dit is een bijgerecht! Lekker met een stukje witvis of gegrilde kip of kalkoenfilet voor een volledige maaltijd.
Eet smakelijk!
Geschikt voor PowerSlim fase 1A en 1B