Fusilli met broccoli, tomaat en courgette

Gepubliceerd op 10 december 2018 om 10:24
Ingrediënten (1 persoon):

1 zakje PowerSlim fusilli

1 tl PowerSlim kruidenbouillon

100 g broccoli in kleine roosjes

100 g courgette in stukjes

1 tomaat in stukjes

¼ ui, gesnipperd

1 teentje knoflook, geperst

1 el olijfolie

Italiaanse kruiden

Paar blaadjes verse basilicum

Peper

Zout

 

Bereidingswijze:

Laat de fusilli in het zakje zitten en kook circa 9 minuten, samen met de bouillon, in een ruime hoeveelheid water. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook aan. Voeg de broccoli en de courgette toe en roerbak circa 3 minuten. Giet de fusilli af en voeg, samen met de tomaat, toe aan de wokpan. Warm nog even goed door en breng op smaak wat peper en zout en de Italiaanse kruiden. Garneer met de verse basilicum.
 
Tip: extra lekker met een beetje geraspte parmezaanse kaas.
 
Voedingswaarde per portie:
Energie 280 Kcal
Vet 11,6 g
Koolhydraten 11,0 g
Eiwitten 24,0 g
 
Eet smakelijk!
 
Geschikt voor PowerSlim fase 2a