Roerbakgroenten met rijst, kip en cashewnoten

Gepubliceerd op 11 februari 2019 om 16:04

Ingrediënten (1 persoon):

50 g PowerSlim Balance soja rijst

80 g kipfilet in stukjes

1 groene paprika in reepjes

1 rode paprika in reepjes

1 rode ui, gesnipperd

25 g ongezouten cashewnoten

1 el olijfolie

1 teen knoflook, geperst

1 el Kikkoman sojasaus

Verse koriander

Peper en zout

 

Bereidingswijze:
Marineer de stukjes kip in de sojasaus en zet voor circa 30 minuten in de koelkast. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een wokpan en fruit de knoflook en ui aan. Voeg de kip toe en wok op hoog vuur goudbruin. Wok vervolgens de groenten en cashewnoten circa 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Giet de rijst af en verdeel over een bord. Schep de groenten eroverheen en garneer met koriander.

 

Voedingswaarde per portie:
Energie 590 kcal
Vet 25,6 g
Koolhydraten 32,0 g
Eiwitten 53,1 g
 
Geschikt voor PowerSlim fase 3 lekker in balans