Spinazie pasta met gerookte zalm, coutgette en dille saus

Gepubliceerd op 14 oktober 2024 om 13:14

Ingrediënten (1 persoon)

1 zakje PS. food & lifestyle spinazie tagliatelle

40-50 g gerookte zalm

80 g courgette

20 g zeekraal

1 ½ el kookroom light

½ el witte wijnazijn

1 el witte wijn

½ sjalotje

1 tl kappertjes

½ el olijfolie

1 takje verse dille

Peper

 

Bereiding

Bereid de spinazie tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de dille fijn, snipper het sjalotje, snijd de courgette in kleine blokjes en de gerookte zalm in stukjes. Kook de kookroom met de azijn en witte wijn voor circa 2 minuten. Voeg vervolgens de dille en kappertjes toe, breng op smaak met peper en zout en laat goed warm worden. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak het sjalotje en de courgette gaar. Schep de pasta op een bord en verdeel de dillesaus en groenten hier overheen. Maak af met de gerookte zalm en zeekraal.

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 317 Kcal

Vet 12,9 g

Koolhydraten 11,0 g

Vezels 15,9 g

Eiwitten 29,2 g

 

Geschikt voor het PS. food & lifestyle programma fase 1a