Ingrediënten (1 persoon)
1 zakje PS. food & lifestyle spinazie tagliatelle
40-50 g gerookte zalm
80 g courgette
20 g zeekraal
1 ½ el kookroom light
½ el witte wijnazijn
1 el witte wijn
½ sjalotje
1 tl kappertjes
½ el olijfolie
1 takje verse dille
Peper
Bereiding
Bereid de spinazie tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de dille fijn, snipper het sjalotje, snijd de courgette in kleine blokjes en de gerookte zalm in stukjes. Kook de kookroom met de azijn en witte wijn voor circa 2 minuten. Voeg vervolgens de dille en kappertjes toe, breng op smaak met peper en zout en laat goed warm worden. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak het sjalotje en de courgette gaar. Schep de pasta op een bord en verdeel de dillesaus en groenten hier overheen. Maak af met de gerookte zalm en zeekraal.
Voedingswaarde per persoon
Energie 317 Kcal
Vet 12,9 g
Koolhydraten 11,0 g
Vezels 15,9 g
Eiwitten 29,2 g
Geschikt voor het PS. food & lifestyle programma fase 1a