Champignonrisotto met truffel

Gepubliceerd op 16 juli 2018 om 12:53

Ingrediënten (1 persoon):

1 (50 g) PowerSlim Balance soja rijst

150 ml PowerSlim kruidenbouillon

150 g champignons in plakjes

1/2 ui, gesnipperd

1 el kruiden roomkaas light

1 el truffeltapenade

1 el olijfolie

Verse peterselie, fijngesneden

Peper

Zout

 

Bereidingswijze:

Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de soja rijst en eventueel zout toe. Kook in circa 10 minuten beetgaar en giet af. Bak de ui glazig in de olie in een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak nog circa 6-7 minuten. Voeg de rijst, en de bouillon toe en roer door totdat de bouillon is opgenomen. Meng als laatst de roomkaas en de truffeltapenade erdoor en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de peterselie.
 
Voedingswaarde per portie:
Energie 453 kcal
Vet 22,7 g
Koolhydraten 20,1 g
Eiwitten 21,8 g

 

Eet smakelijk!

 

Geschikt voor PowerSlim fase 3