Spaghetti met pesto en pittige garnalen

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 13:48

Ingrediënten (1 persoon):

1 portie (50 g) PowerSlim Balance spaghetti

50 g garnalen

1 el pijnboompitten, geroosterd

10 g parmezaanse kaas

1 el olijfolie

1 el pesto

1/2 rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen

Peper

Zout

 

Bereidingswijze:

Kook de spaghetti 10 minuten in ruim water met zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de garnalen en de rode peper circa 5 minuten totdat de garnalen roze kleuren en niet meer doorschijnend zijn. Meng de pesto door de spaghetti en verdeel over een diep bord. Verdeel de garnalen over de spaghetti en maak af met de pijnboompitten en parmezaanse kaas. Maak het gerecht eventueel op smaak met peper en zout.
 
Tip: Serveer bij dit gerecht een lekkere frisse salade!
 
Voedingswaarde per portie:
Energie: 449 Kcal
Vet: 27,5 g
Koolhydraten: 15,8 g
Eiwitten: 34,2 g
 
Eet smakelijk!
 
Geschikt voor PowerSlim fase 3 lekker in balans