Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes

Gepubliceerd op 20 augustus 2018 om 12:50

 

Ingrediënten (1 persoon):

120-150 g tofu in stukjes

100 g broccoliroosjes

100 g rode paprika in stukjes

100 g peultjes

1 teentje knoflook, fijngehakt

½ rode peper, heel fijngesneden

1 cm verse gember, fijngehakt

1 el Kikkoman sojasaus

½ el kokosolie

½ el sesamolie

Zout

Peper

 

Bereidingswijze:

Meng de tofu met de sojasaus en zet even apart. Stoom de broccoliroosjes samen met de peultjes circa 2-3 minuten en giet af. Verhit de kokosolie in een wokpan en bak de knoflook, gember en de rode peper circa 1 minuut. Voeg de tofu toe en bak deze even kort mee. Voeg daarna de broccoli, peultjes en de paprika toe en bak nog circa 3-4 minuten. Zet het vuur uit en besprenkel met de sesamolie en breng verder op smaak met peper en zout.
 
Voedingswaarde per portie:
Energie 324 Kcal
Vet 19,2 g
Koolhydraten 13,5 g
Eiwitten 21,0 g
 
Eet smakelijk!
 
Geschikt voor PowerSlim fase 2A